dijous, 6 d’abril del 2017

Bases de participació


BASES DE PARTICIPACIÓ
REQUISITS
- Hi poden participar tots els joves d’entre 10 i 25 anys. - S’hi poden inscriure tant a nivell individual com grupal. - El màxim nombre de participants d’un grup ha de ser deu components.
EN EL CAS DE PARTICIPANTS DE 10 A 12 ANYS. (5è. i 6è.) - La selecció es farà a través d’un càsting que tindrà lloc a La Salle. (21 d’abril) - Caldrà una autorització paterma.
EN EL CAS DE PARTICIPANTS DE MÉS DE 12 ANYS. - Cal enviar una maqueta d’una peça musical interpretada pels participants en format de vídeo, d’entre dos i quatre minuts com a màxim; a més a més de la fitxa d’inscripció degudament complimentada amb les vostres dades al següent correu electrònic: lasalleressona@gmail.com

- Hi pot participar tothom que no es dediqui a la música professionalment, ja que la intenció del concurs és donar oportunitats a nous talents. - Els participats han de ser residents a Catalunya i estar disposats a comprometre’s amb els horaris i les trobades que hi pugui haver. - Cada músic es fa responsable dels seus instruments i del transport del material.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada